Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

Η κατάρα του Χόλιγουντ για αιώνια νεότητα...

Σοκαρίστηκα.. ούτε καλημέρα δεν άκουσα σήμερα το πρωί.. "Πέθανε ο Χιθ Λέτζερ" η πρώτη πρόταση της ημέρας.. έτρεξα στο ίντερνετ να δω τι έγινε.. "Νέκρος βρέθηκε χθες το βράδυ στο διαμέρισμα του στο Μανχάταν ο Χιθ Λέτζερ. Πιθανή αιτία υπερβολική δόση.."
Μόλις 28 χρόνων και με κάτι παραπάνω από 10 χρόνια εμπειρία στο χώρο του κινηματογράφου, έφυγε, χωρίς να προλάβει να παρακολουθήσει την πορεία του I'm not there του Todd Haynes φέτος, αλλά ακόμη χωρίς να ολοκληρωθεί το Dark Night , όπου συγκρούεται με το Batman.. κι αφήνοντας στα γυρίσματα την επόμενη ταινία του Τέρι Γκίλιαμ The Imaginarium of Doctor Parnassus ... Έχοντας και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ για το Brokeback Mountain , τον μάθαμε από ταινίες όπως οι Αδερφοί Γκριμ, Καζανόβα, αλλά τον αγαπήσαμε από το Candy, το οποίο τελικά αποδείχθηκε και προφητικό...
Ίσως κάποιοι να ξέραμε και τη σχέση του με τη Μισέλ Γούιλιαμς (Dawson's Creek) και την δίχρονη κόρη τους.. Ίσως πάλι τίποτα από όλα αυτά να μην έχει σημασία και θα'πρεπε να μιλάμε για κατάρα του Χόλιγουντ, για το τίμημα που πληρώνεις να μείνεις πάντα νέος..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν κόβετε τις σαχλαμάρες περί... κατάρας λέω 'γω; Λες και όλοι οι νέοι και πετυχημένοι ηθοποιοί έχουν το ίδιο τέλος.
Θέλετε, να "ξυπνήσετε" και τον κόσμο, τρομάρα σας.
Άντε, βγείτε από το σκοτάδι επιτέλους.

Αν δεν βρίσκετε κάτι πρωτότυπο να γράψετε, δεν χρειάζετε να αναμασάτε στερεότυπα.